Lätt att välja hållbart


Entré

Skulle gissa att vi alla är överens om att mycket av den smuts vi skall städa bort huvudsakligen kommer in utifrån via våra skor. På området entrésystem finns en hel del forskning och den är tydlig. Via entrén kommer det in stora mängder partiklar och smuts, det finns mätningar som visar att ca 7-14gram smuts per inpassering kommer med in i en fastighet. Vi kan hjälpa er att stoppa detta med våra smarta entrélösningar. 

Interiör

Hela interiören skall sedan städas klokt och smart. Varför används onödigt mycket vatten och kemikalier vid städning, vi tror det handlar om okunskap, fel verktyg och förutsättningar.

Vårt recept är Rekola Reflex, smarta redskap som väger mindre, har större städeffekt på varje yta, kan städa större yta med mindre tvättvolym som minskar tvättcykler med resultat i minskad vatten-, energi- och tvättmedelsförbrukning.

Med våra Rekola Motion vagnar, där en städmaskin också har sin givna plats, i kombination med Rekola Reflex, krävs vanligtvis bara vanligt vatten eller mycket små mängder rengöringslösning för ett utmärkt städresultat i de flesta miljöer.


Rengöringslösning

Vi vet att vissa ytor kräver underhållsprodukter som återfettar eller kompletterar det ytskydd som är, tex. natursten behöver kontinuerlig återfettning och trägolv behandlade med oljor/hårdvax behöver rätt underhållsprodukter. Men vi vet också att många andra moderna golv och ytskikt - plast, linoleum, gummi inte har samma behov, där funkar det bra med bara vatten.

Vi tillhandahåller produkter och kunskap för att göra rätt val, vi har både traditionella regöringsprodukter, biotekniska produkter men också biotekniska vatten som underlättar i vardagen. Låt oss hjälpa er att göra rätt val.

Slutligen

Sist men inte minst, det finns inga underhållsfria golv- eller ytskikt. Det är viktigt för god driftsekonomi-, ergonomi- och hållbarhet över tid att underhålla alla typer av golv på rätt sätt. Upprätta er underhållsplan det är det bästa ni kan göra! Vi hjälper er gärna!

JavaScript seem to be disabled in your browser.

You must have JavaScript enabled in your browser to utilize the functionality of this website.